Wie zwaait de scepter tijdens carnaval 2024 over Zandhazendurp?

Vorig jaar besloten ze vanwege twee coronajaren er nog een volwaardig carnavalsseizoen aan vast te knopen. Nu hebben Prins Dirk d’n Urste en Adjudant Ton toch echt de knoop doorgehakt en leveren hun steken in tijdens het 11-11 bal in Zandhazendurp.

Dan blijft de vraag over wie er dit illustere duo gaan opvolgen? Het gonst al langer van de geruchten en verschillende namen worden genoemd. Wie zijn er geschikt en zullen de waardige opvolgers van het afscheid nemende duo gaan worden? De nieuwe prins en adjudant bereiden zich in ieder geval momenteel op hun grote taak voor en hebben er al veel zin in. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom tijdens het 11-11 bal wat op vrijdag 3 november zal plaats vinden in Residentie De Kentering vanaf 20.00 uur.

Het is de organisatie gelukt een feestelijk programma voor u samen te stellen. Na lang trainen tonen de dansmariekes u graag hun nieuwe dansen en spelen de Zandhazendurpse clubkes hun nieuwe repertoire. De grote Rosmalense ster van dit moment Hans Soomers gaat een grandioos optreden voor u verzorgen.

Op zondag 5 november is het vervolgens de beurt aan de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft nog altijd de toekomst. Tijdens de Jeugdraadverkiezing strijden veertien jongens en meisjes om de titels Jeugdprins(es), adjudant en ceremoniemeester. Kom je niet in dit trio terecht dan ga je als lid van de Jeugdraad van XI alsnog een fantastische carnaval beleven.

De deelnemende jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 van het Rosmalens basisonderwijs kunnen wel wat aanmoediging gebruiken. Kom je ook? Het evenement begint om 14.00 uur in Residentie De Kentering en ook hier is de toegang gratis. Je kunt ons volgen via www.zandhazendurp.nl Graag tot ziens in Zandhazendurp.