Ros Televisie komt met volop nieuwe Televisie programma’s

Bij ons in de Horeca is een sfeervol gezellig informatief en ontspannend programma welke de kijkers meeneemt voor en achter de schermen van de horeca in onze eigen regio. Een visuele belevenis welke een extra stimulans geeft de horeca in het echt te beleven. Wetenswaardigheden, kijkje in de keuken, tips en nog zo veel meer. Bij ons in de horeca blijft dan ook verrassend om naar te kijken.

De eerste aflevering die binnenkort hier te zien is neemt presentator Remco de Vaan je mee naar gerenommeerd restaurant Noble van patron cuisinier Edwin Cats.

Wil je deel uitmaken van ons programma of heb je fascinerende tips om te delen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen  via e-mail:  kees@ros-media.nl of bel 06 15 36 18 23. We verwelkomen je betrokkenheid en nieuwsgierigheid.

BIJ ONS IN DE HORECA, een televisie programma waar we binnenkort samen gezellig op ontdekking gaan met een lekker hapje en drankje en o zo veel meer !