Den Bosch Zingt…  is een muziekvereniging die al sinds 2004 actief is met een grote diversiteit aan projecten. Voorheen verbonden aan Podium Azijnfabriek, maar sinds vorig jaar verhuisd naar Wijkgebouw de Slinger. De vereniging bestaat uit een aantal muzikanten die samen de Den Bosch Zingt … Band vormen en die de zangers en zangeressen begeleiden. Den Bosch Zingt … is geen koor.

We kiezen per project een thema, band of artiest. Vervolgens gaan de vocalisten bekijken welk(e) liedje(s) ze graag zouden willen zingen. Daarna wordt er een indeling gemaakt van wie welk liedje zingt en er worden achtergrondkoortjes bij elkaars liedjes gevormd. Dan gaan we 3 maanden repeteren en sluiten we af met een concert dat we één of twee keer uitvoeren. De productie is helemaal in handen van de leden. Op onze website kun je zien welke projecten we tot nu toe hebben gedaan. Dat varieert van Hazes tot Motown en van Jazz Diva’s tot Tina Turner, Filmhits, De Dijk, Woodstock, Luisterliedjes en nu dus Disco & Soul!

Aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Een kaartje kost 10 euro.

Via www.denboschzingt.nl kun je kaartjes kopen. Het wordt een vrolijk dansfeest, maar als je slecht ter been bent is er wel een zitplaats te regelen, via info@denboschzingt.nl. Ook wie zelf aspiraties heeft om het podium te betreden, kan ons mailen en dan regelen we een auditie.

Nieuwe leden zijn welkom. Vooral mannen!