SeniorWeb Rosmalen en HEVO bieden u de gelegenheid een presentatie, verzorgd door medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, bij te wonen op donderdagmiddag 30 november      in “de Ontmoeting” te Rosmalen.

Heeft u binnenkort een afspraak op de hoofdlocatie in ‘s-Hertogenbosch? Dan meldt u zich voortaan thuis of op de hoofdlocatie digitaal aan. U gebruikt dus niet langer uw JBZ patiëntenpas. Het is belangrijk altijd uw identiteitsbewijs mee te nemen, ook als u een afspraak heeft op een van de JBZ Dichtbij locaties, bijvoorbeeld in Rosmalen.

 

Bij het digitaal aanmelden vraagt het JBZ u om uw persoonlijke gegevens zoals die in het JBZ bekend zijn te controleren. Verder krijgt u een dagticket met een duidelijk overzicht van uw afspraken die dag, met de route naar de afdeling. Op het dagticket staat ook een QR-code waarmee u zich aanmeldt op de polikliniek.

Ook MijnJBZ in een nieuw jasje!

 

Binnenkort (4 december) veranderen ook de startpagina en het menu van “MijnJBZ”. Op de nieuwe startpagina ziet u in één oogopslag welke taken er klaarstaan, wanneer uw eerstvolgende afspraak is, en wat er nieuw is in uw dossier. De afsprakentijdlijn die nu nog centraal staat, gaat verdwijnen. U kunt in MijnJBZ nog steeds dezelfde dossierinformatie inzien en dezelfde acties uitvoeren, maar de informatie wordt beter vindbaar.

 

Wij nodigen u van harte uit om op donderdagmiddag 30 november van 14.00 tot 15.30 deel te nemen aan deze presentatie bij HEVO, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Er zijn geen kosten. Koffie en/of thee wordt u door HEVO aangeboden.

Meld u ruim van tevoren aan want vol = vol!

 

Telefonisch 06 20356366 of per e-mail: info@seniorwebrosmalen.nl