Vrijdagavond 17 november werd in Perron-3 het Young Talent Event georganiseerd door de Stichting Thuis in Rosmalen. In een volle theaterzaal kon het publiek genieten van negen acts.

De presentatie van de avond was in handen van Koen en Anneke. Voor de pauze waren er vijf acts   en na de pauze nog eens vier. De acts van jongeren tussen 10 en 20 jaar zijn doorgegaan bij de  eerder gehouden voorrondes. De acts hebben allemaal een knappe presentatie laten zien.

Het wisselende programma van dans, individuele optredens en bands werd beoordeeld door een deskundige jury. In deze jury zaten Laura de Bekker, Petra Kachelland, Kris van Son en Tommy Zonneveld. Daarnaast was er ook nog een publieksjury.

Aan het einde van de avond kozen zowel de publieksjury als de vakjury voor Xavier als winnaar.

Xavier speelde prachtig op de vleugel.

 

Maarten van Caldenberg maakte de volgende foto-impressie. ….