Adopteer voor slechts tien euro een Bosch gezin dat in armoede leeft. Met dit bescheiden bedrag stelt u ons in staat om een gezin een heel jaar lang te ondersteunen.

Dit jaar vieren we het tienjarig bestaan van de stichting “Brabantse Hart in Actie”. Al zeven jaar lang bevindt onze winkel zich aan de Geert van Woustraat 91 in de Muntel. In deze winkel kunnen mensen die moeten rondkomen van het sociaal minimum elke maand kosteloos kleding, schoenen en hygiëneproducten uitzoeken.

Voor mensen die in armoede verkeren, gaat het schamele inkomen vaak volledig op aan woonkosten, energie en verplichte ziektekosten, waardoor er weinig tot geen geld overblijft voor voedsel en andere primaire levensbehoeften.

Wij trachten op onze manier een bijdrage te leveren aan de bestrijding van armoede in onze stad.

Onze stichting draagt maandelijks vaste lasten, waaronder huur van opslagruimte, verzekeringen, internet, gas, water en licht (GWL), van in totaal € 420. Helaas hebben we vrijwel geen inkomsten, aangezien alles wat we ontvangen, direct wordt uitgedeeld. Het betalen van deze vaste lasten bezorgt ons elke maand de nodige hoofdbrekens.

In totaal ondersteunen we 500 gezinnen. De kosten per gezin bedragen omgerekend slechts tien euro per jaar. In deze decembermaand doen we een beroep op jullie: voor € 10,- kunnen jullie een gezin adopteren. Voor twintig euro twee gezinnen, enzovoort. Hiermee zorgen jullie ervoor dat deze gezinnen een jaar lang kosteloos kleding, schoenen en hygiëneproducten bij ons kunnen uitzoeken.

Dit jaar vieren we ons tienjarig bestaan.

Beschouw jullie bijdrage ook een beetje als een verjaardagscadeau.

 

Doneren kan via deze link

steunactie.nl/actie/adopteer-een-arm-bosch-gezin-en-help-ons/-28844

ANBI-STATUS

Onze stichting heeft de ANBI-status van de Belastingdienst, waardoor wij als een algemeen nut beogende instelling worden erkend. Dit biedt jullie voordelen: jullie gift is aftrekbaar bij de belastingaangifte, en de inkomsten en uitgaven van onze stichting worden nauwlettend gecontroleerd, zoals het hoort.

Mogen we in de geefmaand december op jullie rekenen?

Hartelijk dank.

#stoparmoede #delenisvermenigvuldigen