Op zondag 17 december zijn de Ladies’ Circle Bossche Parels weer te vinden in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch met hun hartverwarmende initiatief: ‘Kerstman voor 1 dag’. Deze dag staat in het teken van het verzamelen van zo’n 100 kerstcadeautjes voor de kinderen die verbonden zijn aan Maatschappelijke Opvang Den Bosch. De dames roepen vrolijk voorbijgangers op om deel te nemen aan deze missie door een kerstcadeautje te kopen voor een van de betrokken kinderen. De ladies zorgen ervoor dat elk cadeautje op de juiste plek belandt tijdens de kerstdagen.


Elk jaar zet Ladies’ Circle Bossche Parels zich in voor een of twee lokale goede doelen. Dit jaar ondersteunt Ladies’ Circle Bossche Parels onder andere Maatschappelijk Opvang (“MO”) Den Bosch. Deze organisatie biedt maatschappelijke opvang en vrouwenopvang in de regio Den Bosch.

 

Om de kinderen verbonden aan de opvang een cadeau te kunnen geven met kerst is de actie ‘Kerstman voor 1 dag’ opgetuigd. Op 17 december vind je de Ladies’ Circle Bossche Parels met een sfeervolle kerstboom op de Markt in Den Bosch, ter hoogte van Brasserie Cé (Hotel Central). De boom is versierd met unieke, door de dames zelfgemaakte kerstballen. Op elke bal staat het geslacht en de leeftijd van een kind. Het winkelend publiek wordt vriendelijk uitgenodigd om de magie van kerst te delen door een cadeautje te kopen voor een van deze kinderen. De ladies zorgen er vervolgens voor dat de cadeautjes bij de betreffende kinderen terecht komen. 


Doe mee en maak samen met de Ladies’ Circle Bossche Parels deze kerst onvergetelijk voor de kinderen van Maatschappelijke Opvang Den Bosch.

 

Ladies’ Circle Bossche Parels

Ladies’ Circle Bossche Parels is een serviceclub van enthousiaste dames uit de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Persoonlijke groei en ontwikkeling, netwerk en gezelligheid verbinden ons. Samen zetten wij ons in om meer glans te brengen in het leven van mensen die dat nodig hebben.

De visie van Ladies’ Circle Bossche Parels is dat we met de Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Door vriendschap en betrokkenheid helpen we elkaar en een ander. Ieder jaar ondersteunen de ladies een of meerdere lokale goede doelen. Daarvoor zamelen we niet alleen geld in, maar organiseren we ook handen-uit-de-mouwen acties.