De tijd is er weer rijp voor, de nieuwjaarsconcerten staan weer in menig agenda. Ook Full Stage Collective, een van de grootste allround poporkesten van Nederland, verwelkomt u graag tijdens hun nieuwjaarsconcert op zaterdag 6 januari. Na maanden van nieuw repertoire instuderen is het orkest met muzikaal leider Rob van Reijmersdal en de vaste vocals er klaar voor om te gaan schitteren en u als bezoeker te laten genieten van een heerlijke muzikale avond.

2024 luiden ze bij Full Stage Collective in met veel nieuw repertoire, nieuwsgierig? De zaal van Partycentrum De Remise aan de Grotestraat 267 te Drunen waar het concert op zaterdag 6 januari plaats zal vinden gaat om 20.00 uur open en de entree is gratis! De after party zal verzorgd worden door The Great Guys, aardige, veelzijdige, muzikale en zingende jongens zonder een greintje kapsones.

Vacatures

Full Stage Collective is op zoek naar een pianist/toetsenist met ervaring. De repetitie vindt iedere woensdagavond vanaf 20.30 uur plaats in Drunen. Ben jij de pianist die ze nog missen? Ook de trompetten sectie heeft plaats voor een ervaren trompettist en ben jij die zanger met podiumervaring die ze al enige tijd zoeken?  Stuur een mailtje naar info@fullstagecollective.nl en er wordt contact met je opgenomen. www.fullstagecollective.nl www.facebook.com/fullstagecollective