Op zondag 17 december stond Ladies Circle Den Bosch op de markt voor het goede doel: het winkelend publiek aanmoedigen om kerstcadeaus te kopen voor kinderen in de Maatschappelijke Opvang.

Met 131 kinderen op de lijst, stonden ze voor een mooie uitdaging. Het winkelend publiek kon een cadeau kopen voor een anoniem kind op de lijst of geld doneren. Voor 17.00 uur waren alle cadeaus al binnen. “”Geweldig om te zien dat zoveel mensen deze kinderen een warm hart toedragen.”, aldus voorzitter Janina. Dit is het tweede jaar op rij dat de Ladies Circle Den Bosch zich inzet voor het verspreiden van kerstvreugde bij kinderen in de opvang. De initiatiefneemsters werden verrast door de hartverwarmende reacties van de lokale gemeenschap: “Wat een fantastische actie, daar help ik graag bij,” zei een vrouw enthousiast voordat ze een cadeau kocht voor een eenjarig jongetje.

Er werden talloze gelddonaties gedaan. Aangezien alle kinderen een cadeau krijgen, wordt het geld ingezet voor kinderactiviteiten van de Maatschappelijke Opvang. De donaties via een Tikkie waren eveneens voorzien van mooie berichten zoals “Hopelijk kan ik met mijn donatie een kindje helpen” en “Succes met de kerstballenactie, mooi initiatief!!”.

Donderdag 21 december overhandigde de Bossche Parels de cheque ter waarde van waarbij de teller € 1230 aan de directeur van de Maatschappelijk Opvang.

Ladies Circle Den Bosch wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit initiatief en hoopt volgend jaar weer op de steun van de gemeenschap te kunnen rekenen.

Ladies Circle Den Bosch, de Bossche Parels, is een lokale serviceclub van enthousiaste en gemotiveerde vrouwen die zich inzetten voor het welzijn van de gemeenschap. Ze organiseren diverse evenementen en activiteiten om geld in te zamelen voor goede doelen en dragen op die manier bij aan een positieve verandering in Den Bosch en omgeving. Bezoek voor meer informatie: www.instagram.com/bosscheparelslc/