Het Stadskantoor en Perron-3 (Publieke Dienstverlening) zijn gesloten op maandag 25, dinsdag 26 december en maandag 1 januari. Op onze website vindt u volop informatie en kunt u digitaal zaken regelen of een afspraak maken.

Ophaaldagen van afval

Op eerste en tweede kerstdag haalt de Afvalstoffendienst geen afval op. Dit zal gebeuren op

zaterdag 23 december en op zaterdag 30 december. Op nieuwjaarsdag wordt geen afval opgehaald. De inhaaldag hiervan zal op zaterdag 6 januari zijn. Op de afvalkalender staan de juiste data met ophaaldagen.

 

Kerstbomen ophalen

In de week van 8 januari rijdt de Afvalstoffendienst door de gemeente om kerstbomen op te halen. Heeft u een eigen grijze of groene container? Zet uw boom dan bij uw container aan straat. Maakt u gebruik van een ondergrondse of een gezamenlijke container? Leg de bomen zoveel mogelijk bij elkaar op de inzameldag. Doe dit voor 07.30 uur.

Maandag 8 januari: Molenhoek, Maaspoort (Schepenbuurt, Schoutenbuurt en de Valleien), De Hoeven/Sparrenburg, Engelen, Hintham en alle hoogbouw.

Dinsdag 9 januari: De Borchen (oost), Centrum Rosmalen, Sprokkelbosch,Aawijk, Graafseweg, Lagelandstraat, Maaspoort (Zilverpark, de Polders, Italiaanse buurt) en alle hoogbouw.

Woensdag 10 januari: De Vliert, De Muntel, De Haren, Groote Wielen (De Hoven), de Borchen (west), Overlaet, de Pettelaar, ‘s-Hertogenbosch Zuid, Hekellaan, de Meerendonk, de Donken, de Morgen, de Buitenpepers, De Reit, Eikendonkplein, de Hofstad en de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en alle hoogbouw.

Donderdag 11 januari: Willemspoort, Orthen (poort), Paleiskwartier, Maliskamp, Kruisstraat, Boschveld, Deuteren, Schutskamp, Henriëttewaard, Bokhoven, Haverleij, Eimeren (Maaspoort), Rompertcentrum, Muziekbuurt, Vinkel , Nuland en alle hoogbouw.

Vrijdag 12 januari: Kruiskamp, Empel, De Slagen, Hambaken, Rompert en alle hoogbouw.