Deze uit de Vlaamse klei getrokken kunstenaar is zot van vertellen, van het worstelen met woorden, het zoeken van zinnen terwijl hij ze vormt met zijn mond en met zijn stem, die stijgt en daalt en sluipt en slaat en streelt en af en toe een sprintje trekt.

Dat gaat hem uitermate goed af. Hij is altijd op zoek naar de beste verhalen die hij eerst uitkleedt en weer aankleedt met zijn eigen beelden en fantasieën. Hij vertelt  overal waar verteld kan worden, van de kleinste parochiezaaltjes tot de grote podia van de Vlaamse cultuurtempels. Meer informatie over Meneer Zee is te vinden op  www.meneerzee.be

Voor de pauze is het podium voor Vincent Wibier en Egbert van Foeken. Twee vertellers van eigen bodem, met verhalen die de grenzen van werkelijkheid en fantasie ver voorbij gaan.

 

De vertelavond vindt plaats in Hotel De Blauwe Pauw in Den Bosch, Hinthamereinde 13.

We beginnen op 19 januari om 20.00 uur, zorg dat u er op tijd bent.

De entree is €10,00 contant af te rekenen bij binnenkomst. Koffie en thee zijn gratis.

Reserveren graag  via onderstaand emailadres. U bent meer dan welkom.

Voor meer informatie www.hetlopendevuur.nl

Contact en aanmelden via info@hetlopendevuur.nl