De digitale wereld om ons heen verandert supersnel. Fraude bij het gebruik van internet ontwikkelt zich in dat zelfde hoge tempo. SeniorWeb Rosmalen besteedt al jaren aandacht aan dit onderwerp. Nu willen we u in een nieuwe presentatie opnieuw bijpraten over de veranderingen en actuele situatie rondom dit thema “veiligheid en privacy op het internet”.


Meer en meer vragen we ons af over wat ons gedrag, onze aanpak en houding moet zijn als we ons veilig op het internet begeven.

Meedoen in de digitale wereld is en blijft plezierig, leerzaam en is soms zelfs gewoon nodig omdat het ons een prachtige gelegenheid biedt onze sociale  kontakten op peil te houden. Voor contacten met b.v. de overheid kunnen we al niet meer om het internet heen.


Maar helaas, er zijn ook altijd mensen die minder goede bedoelingen hebben op internet en misbruik maken van ons vertrouwen. Deze criminelen verzinnen steeds weer nieuwe trucs om u om de tuin te leiden. Om uzelf een nare ervaring te besparen raden we aan uw  digitale rijvaardigheid op peil te houden en u regelmatig bij te scholen hoe u met plezier maar toch veilig kunt Internetten, Telebankieren, WhatsAppen, Facebooken en wat u nog allemaal meer kunt doen om veilig en alert te blijven bij het gebruik van uw PC, tablet of smartphone.

Met een goede houding, wat kennis en oplettendheid komt u een heel eind, wij helpen u daar graag bij.

 

Op Vrijdag 2 februari van 14.00 – 16.00 uur praten wij u bij in het Hevo-gebouw  “de Ontmoeting” Tulpstraat 2-4 Rosmalen. 

 

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de presentatie.

Koffie /Thee word u door Hevo aangeboden.

Als u deze presentatie wilt bijwonen dan kunt u zich telefonisch aanmelden door te bellen met 06-20 35 63 66 of via e-mail: info@seniorwebrosmalen.nl

Indien u zich niet vooraf hebt aangemeld dan geldt: vol is vol!