Op dinsdag 13 februari is de theaterzaal van Residentie De Kentering tussen 14.00 en 17.00 uur    ‘The place to be!” voor de Zandhazendurpse senioren. Voel je welkom en schuif aan in de prachtig carnavalesk aangeklede theaterzaal om de laatste dag van carnaval 2024 nog even te genieten van  tal van artiesten en muziekskes.

Het programma dat de oud-prinsen Sjef van Creij en Harry van den Berg hebben samengesteld voor deze middag bevat volop feest! Trug nor Vruuger opent de middag met gezellige meezingers, een tonpraoter komt je lachspieren op de proef stellen, clubkes brengen muzikale aubades en het zangers duo Frank Hoek en Sjef van Creij brengen hun grootste carnavalskrakers.

De polonaise is toegestaan.  Uiteraard zullen Prins Olaf d’n Urste met Adjudant Niels en Jeugdprins Morritz d’n Urste met hun gevolg niet ontbreken. De entree is gratis en de aanvang van dit gezellige evenement zal 14.00 uur zijn. Graag tot ziens in De Kentering.