Paul Verschuur en Jos van Oorschot zijn beiden liedschrijvers en muzikanten met hun roots in Lith.   Ze maken geëngageerd Nederlandstalig werk dat flirt met americana en kleinkunst.

Paul Verschuur was als multi-instrumentalist actief in talloze bands waaronder de rockformatie In My Tree en is ook als soloartiest bekend. Hij speelde op diverse podia en bracht eigen muziek uit. Collega-muzikant Jos van Oorschot is zanger-gitarist van de band Stanza, die vanaf 2005 Nederlandstalige programma’s speelt van o.a. Bram Vermeulen en Willem Wilmink.

Beide mannen namen In de coronaperiode in 2021 het album Grens op. Tijdens de opname-periode van dit album ontstond er een klik. Nu presenteren zij hun gezamenlijke werk live met het programma VERAF EN DICHTBIJ, Nederlandstalige liederen, dicht op de huid maar ook over de grote zaken in het leven.

 

Verschuur&VanOorschot  |  Veraf en Dichtbij  |  Vrijdag 16 februari 20.15uur

Kunstcafé De Artist, Kerkstraat 1, Lith  |  Entree 9,50  |  Reserveren info@deartist.nl