Bas Meijs verlaat 31 maart aanstaande de gemeentelijke organisatie. Hij kiest voor een andere werkplek, één die dichter bij huis is. In de gemeente Utrecht gaat Bas als directeur gebiedsontwikkeling aan de slag.

Bijna drie jaar is Bas Meijs directeur Stadsontwikkeling geweest. In die tijd heeft hij vanuit die rol veel voor de ontwikkeling van ‘s-Hertogenbosch betekent. En er met plezier gewerkt.

Opgaven voor de ontwikkeling

Na de corona periode heeft hij samen met de organisatie belangrijke thema’s  voor de stad extra vaart kunnen geven. Aan opgaven die nodig zijn voor het nu en de toekomst van de stad. Om als gemeente aantrekkelijk te blijven, te verduurzamen en een sterke economie te hebben. Voor de inwoners, ondernemers en bezoekers.

De gemeente neemt op korte termijn een besluit over de manier waarop de vrijgekomen functie het best ingevuld kan worden.