Het is in Zandhazendurp, zoals Rosmalen in carnavalstijd genoemd wordt, gebruikelijk dat als er tijdens de carnavalsdagen een baby wordt geboren, men naar de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval even een berichtje kan geven, zodat de Prins en Adjudant even een bezoekje komt brengen, mits men het op prijs stelt.

En zowaar kwam er een melding binnen van de opa van de nieuwe Zandhaas, die zelf lid is van de Raad van XI, dat afgevaardigden van de Stichting even op bezoek mochten komen, dus stonden Prins Olaf en Adjudant, ceremoniemeester Rein, Jeugdprins Morritz, fotograaf Corrianne en ondergetekende, namens ROS TV-Krant dinsdag 13-02 voor de deur om de nieuwe wereldburger welkom te heten in ons Zandhazendurp en de ouders te feliciteren met hun zoontje Mace.

Tekst en foto’s Ted van der Loo