Behoudend spel OJC levert een gelijkspel op tegen subtopper Sportlust ‘ 46 uit Woerden.

Met vijf man achterin en het initiatief bij de tegenstander te laten was het wel duidelijk met welke bedoeling OJC de wedstrijd wenste te spelen,

Deze tactiek pakte goed uit, de kansen die de bezoekers kregen werden door de, in uitstekende vorm verkerende OJC doelman Luuk Vogels gekeerd. Met een beetje geluk had OJC zelfs nog voor kunnen staan, als Saad Lazizi uit een prima lopende aanval het doel had getroffen.

Het spelbeeld bleef na de rust onveranderd. Sportlust ’46 maakte het spel en OJC wachtte op een counter. Die kwam er niet en de druk op het doel van OJC nam flink toe maar mede door toedoen van wederom uitstekend keeperswerk van doelman Luuk Vogels kwam de tegenstander niet tot scoren.

Met de einduitslag 0-0 was het thuispubliek het meest blij.

Volgende UITwedstrijd:      Zondag 25-02-24  14.00 uur   Quick – OJC