Elke week worden er kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is, maar het onderzoek daarnaar is in volle gang. Een van die kinderen is Jenske, de kleindochter van Hans Eijkemans, Tonproater te Rosmalen.

Hij heeft op zondag 7 april een middag heerlijk lachen georganiseerd in de Kentering die tevens het goede doel steunt. Er zijn 6 lieve tonpraters(sters) bereid gevonden om belangeloos mee te werken aan deze benefietmiddag voor Forza4Jenske.

Hans is zondag in onze Ros studio en geeft een nadere toelichting.

Op zondag 10 maart vanaf 14.30 uur geeft muziekvereniging St. Cecilia uit Rosmalen een Concert, getiteld: Opmaat naar de lente.

Vijf orkesten van muziekvereniging St. Cecilia geven voor u een speciaal lente concert in de theaterzaal van Perron 3. Zij bieden een gevarieerd muzikaal programma voor jong en oud, met optredens van St. Cecilia’s Harmonieorkest,  Next Generation, de Slagwerkgroep, het Jeugdorkest en het Callistus Ensemble. Ineke Sagasser en Vic Weekers gaan u alles vertellen over St. Cecilia en het aanstaande Lenteconcert!

Luister aanstaande zondag van 13.00-14.00 uur naar Ros radio!

Presentatie: Hans Breuer  |  Techniek: Herman Hubers

Deze Thuis in Rosmalen wordt uitgezonden op 3 maart a.s. op Ros Radio van 13.00 tot 14.00 uur.    De Ros is te beluisteren op https://www.ros-radio.nl/ en kanaal 43 als geluid achter de Ros Kabelkrant. Tevens opnieuw te beluisteren op ros-radio.nl Uitzending Gemist.