Dankzij een uitnodiging van de heer Bongers van de gemeente, was ondergetekende aanwezig bij het planten van de laatste boom op de Parade in Den Bosch waar er in voorgaande jaren al veel zijn gepland en dit jaar nog 30 een plaats hebben gekregen op de plek die nodig was als grote bouwplaats voor het nieuwe Theater aan de Parade, waar vandaag, vrijdag 1 maart om 10.30 uur dan toch de allerlaatste boom werd geplant door wethouder Ralph Geers, die daarbij geassisteerd werd door drie vrijwilligers van de gemeente.

De Parade is nu met de vele bomen weer in ere hersteld, hetgeen een prachtig gezicht is samen met de St.Jans Kathedraal en in de nabijheid van het nieuwe Theater aan de Parade, hetgeen in de glazen voorkant een mooi spiegelbeeld weer geeft van de St.Jan.

Tekst en foto’s Ted van der Loo