Het programma Spinsels door Mari de Bijl – tevens oud-boswachter en columnist bij het Eindhovens Dagblad – garandeert een humoristisch en onderhoudend muzikaal uitje. ‘De man met hoed’ brengt pakkende liedjes met teksten over liefde, landschap, politiek, ouder worden en natuurlijk, flora en fauna. In zijn performance worden liederen afgewisseld met korte verzen. Op piano en met gitaar zorgt multi-instrumentalist en componist Erik van Dijck voor een sfeervolle muzikale begeleiding.

Los van elkaar hebben beide heren hun sporen in lied en muziek ruimschoots verdiend. Hun gezamenlijke programma nu ademt hun liefde voor de Brabantse kleinkunst.

Mari de Bijl en Erik van Dijck

Zaterdag 16 maart 2024 20.15 uur  |  Kunstcafé De Artist, Kerkstraat 1, Lith

Entree 10,00  |  Reserveren info@deartist.nl