Vijf orkesten van muziekvereniging St. Cecilia Rosmalen gaven op zondag 10 maart een lente concert in Perron-3.

Het concert begon met zeven nummers van de slagwerkgroep olv Tonn van de Veerdonk. Daarna volgde het harmonieorkest olv Sandra van Luijtelaar. Ze speelden vier nummers en vervolgens werd er afscheid genomen van de dirigent want het was het laatste concert met Sandra als dirigent.

Na de pauze traden de Mini Stars met de Young Stars op olv Sep Otten. Ze kregen daarbij ondersteuning van het Callistus Ensemble. Bij het eerste nummer na de pauze kregen ze ook nog ondersteuning van de kids uit het publiek. Vervolgens was het tijd voor Next Generation. Zij speelden voor de laatste keer olv Rogier Monsieur en vervolgens werd er ook van hem afscheid genomen.

Tot slot speelden alle groepen samen nog het nummer High Hopes.

Maarten van Caldenberg maakte de volgende foto-impressie ….