Op 2 maart 2024, zaterdagavond Halfvastenbal in het Nico Schuurmanshuis is de nieuwe Prominent van 2024 geïnstalleerd: Margriet Baars.

Het was een gezellige en druk bezochte avond. Opgeluisterd door verschillende muziekskes, in het kader van “Voor wat, hoort wat” in het Nico Schuurmanshuis.

Margriet Baars werd thuis opgehaald door de zittende Prominenten. Samen zijn ze naar het fortterrein gelopen. Daar werd door haar de vlag van Orthen gehesen. Het Orthense volkslied werd ten gehore gebracht door Orthinon. Daarna werd Margriet geïnstalleerd als Prominent van Orthen 2024 voor haar vele verdiensten.

De avond werd voortgezet in een gezellige sfeer met muziek en drankjes, waar vele inwoners van Orthen elkaar ontmoetten en de banden weer versterkten.

Al vanaf haar negende levensjaar is Margriet lid van de handbalvereniging “Blauw-Wit”.

En wat dit jaar speciaal maakt, is dat het vijftig jaar geleden is, dat op 1 september 1974, Margriet lid is geworden van Blauw Wit.

Door de jaren heen heeft Margriet zich onvermoeibaar ingezet voor de handbalvereniging. Niet alleen heeft ze als algemeen bestuurslid haar steentje bijgedragen, maar ze heeft ook de jeugd getraind. Momenteel is ze trainer en coach van de “Dames-1”, een rol die ze met evenveel passie als vaardigheid vervult. Margriet is ook, net zoals haar partner, wedstrijdsecretaris.

De dochters van Margriet zijn net zo gedreven als hun moeder en dragen actief bij aan de vereniging, als trainers voor de jeugd en als scheidsrechters.

Margriet, nog vele jaren van sportief plezier en gefeliciteerd als Prominent van Orthen 2024!

Fotoverslag gemaakt door Wim van Hassel