Liefhebbers van blaasmuziek zijn van harte uitgenodigd voor het koffieconcert van “Brabants Straatorkest de Pannelappen”. Aanleiding is het 33-Jarig bestaan van dit muziekgezelschap. Op zondag 24 maart presenteert het orkest zijn nieuwe repertoire. De programmatitel “Auf geht’s!” is een dikke knipoog naar de inhoud: een verrassende diversiteit aan Duitse muziektitels. Het concert begint om 11.00 uur in de gezellige foyer van den Durpsherd.

Je kunt tijdens het optreden in- en uitlopen en als het weer het toelaat ook vanuit het terras naar de muziek luisteren. Het concert is vrij toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Er is huisgemaakte appeltaart en elk kopje koffie wordt vers gezet, voor de kleintjes is er een speelhoek. Zondag 24 maart, 11.00 – 12.30 uur in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 te Berlicum. Gratis entree.