Dit jaar vindt SJV’s KinderVakantieWeek plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Alle kinderen die in Rosmalen wonen en/of op de basisschool zitten, kunnen meedoen. We zijn druk met de voorbereidingen en gaan er samen met jullie een fantastische week van maken!

Online inschrijving
Van maandag 18 maart 9.00 uur t/m maandag 1 april 23.59 uur kan iedereen zich via onze website inschrijven: www.sjvrosmalen.nl. Dit geldt voor zowel kinderen als de onmisbare volwassen hulpen. De kosten zijn € 26,00 per kind, direct te voldoen bij inschrijving.

Tips bij inschrijving

  • Lees tijdens het inschrijven goed wat je moet invullen in de velden. De FAQ op onze website kan je ook verder helpen.
  • Kies voor de schoolgroep (+ evt. extensie) waar je kind op het moment van inschrijving in zit. Kijk voor een school zonder de traditionele groepsindeling welke groep vergelijkbaar is en stem met ouders van klasgenoten de gegevens op elkaar af.
  • Wij rekenen op je op de dagen die je als hulpdag opgeeft. Noteer de dagen dan ook alvast in je agenda!

Plaatsing kinderen en hulp ouders/verzorgers

Zonder vrijwilligers kan de KinderVakantieWeek niet bestaan. Sterker nog: hoe meer vrijwilligers er beschikbaar zijn tijdens de week, hoe meer kinderen er mee kunnen doen. Wij vragen ouders of andere volwassenen dan ook om zich aan te melden als hulp tijdens de KinderVakantieWeek, eventueel in duo met iemand anders.

Als we meer inschrijvingen ontvangen dan we kinderen kunnen plaatsen, plaatsen we kinderen op basis van het aantal dagen hulp dat ouders/verzorgers bieden. Binnen deze volgorde hebben inschrijvingen met hulp op doordeweekse dagen voorrang.

Bereikbaarheid

Heb je vragen naar aanleiding van de informatieavond of de inschrijving? Mail ons dan via kvw@sjvrosmalen.nl.