Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten is van start gegaan in 1974 en is sindsdien een begrip geworden in Rosmalen, met het doel alle jongens en meisjes van de basisscholen in Rosmalen kennis te laten maken met de activiteiten die er het hele jaar door georganiseerd worden, zoals o.a.: Koningsdag – kabouterbos – kindervakantieweek – paasspeurtocht en de niet meer weg te denken wandel3daagse.

Zaterdag 30 maart was er een gezinsactiviteit met meer dan 200 deelnemers van 10.00 tot 16.00 uur en was het de bedoeling om aan de hand van een opdrachtkaart én een foto op diverse winkel-ruiten er achter te komen hoeveel SJV-paaseieren in de etalages van de deelnemende winkels te vinden waren, wat na enig intensief speurwerk beloond zou kunnen worden door de paashaas.

Tekst en foto’s Ted van der Loo