De eerste helft kenmerkte zich door kansen aan beide zijden. Een poging van Gemert werd door goalie Wouter van der Plas over de lat getikt. De grootste kans was echter vlak voor rust door Lex van Dijk, maar zijn inzet werd op het laatste moment van richting veranderd.

Na rust kwam er van twee kanten meer beleving. In de 57e minuut kwam Gemert op voorsprong. In de fase daarna leek Gemert door te drukken, maar de tweede goal  bleef uit. OJC vocht voor wat het waard was en dit werd beloond door een doelpunt van Dennis van Meurs. In het laatste kwartier van de wedstrijd had Gemert het moeilijk. OJC was dicht bij een treffer, maar de treffer viel aan de andere kant. Na een spannende slotfase trok Gemert uiteindelijk de zwaar bevochten overwinning over de streep.

Komende UITwedstrijd O.S.S. ’20 – OJC   Zondag 21 april om 14.00 uur