In de vernieuwde KuBra-Art Galerie in Rosmalen worden er tijdens de spannende expositie ‘Mysterie’ indrukwekkende kunstwerken getoond van 13 Brabantse Kunstenaars, in vele kleuren, stijlen en materialen. Een diversiteit, maar toch een eenheid!

De feestelijke opening vindt plaats op zondag 19 mei van 14 tot 16 uur in de KuBra-Art galerie, alwaar de kunstenaars vertellen over hun werk.

De expositie in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9/10 in Rosmalen loopt van 11 mei t/m 7 juli 2024 en is vrij te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur en zondag tijdens de “KuBra Kunst Borrel’ van 13 tot 16 uur.

De expositie biedt een breed scala aan kunstwerken, waaronder impressionistische kleurrijke bloem- en natuurschilderijen, realistische portretten in olieverf naar de oude meesters, abstracte stenen sculpturen en schilderijen, werken met bijenwas, schilderijen in gemengde technieken met een knipoog naar Jeroen Bosch, Miro en Magritte, verrassend glaswerk, keramische figuratieve en abstracte beelden.

Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 16 regionale kunstenaars.

Exposanten:

Loes Beks – Eindhoven                                  Liesbeth de Waal – Bergen op Zoom
Jeanette van Dun – Vught                             Knut – Standdaarbuiten
Jan Koenen – Rosmalen                                 Ingrid Lagarde – Lith
Germaine van der Luur – Rosmalen          Finy Pijnenburg – Middelbeers
René Roovers – Nuland                                 Franca Schuurmans – Den Bosch
Els Verschuren – Schijndel                            Leny de Vos-van Erp – Den Bosch
Johan Eskens – Nieuwerkerk aan den IJssel (gastexposant)