De wedstrijd begon in een lekker voorjaarszonnetje. De toeschouwers en spelers hadden er zin in. Gezien de resultaten van de concurrenten had  OJC goede zaken kunnen doen bij een overwinning. Dat Baronie daar anders over dacht was te zien. In de 12e minuut namen de bezoekers brutaal de leiding 0-1. Uit een prima hoekschop van Lex van Dijk kopt Joep van de Rande in de 32e minuut de gelijkmaker binnen.

En dan gaat het heel snel, binnen een minuut wordt er over en weer gescoord. Tom Pijnenburg brengt OJC nog op voorsprong, maar in dezelfde minuut scoort Baronie via een van richting veranderd schot, de gelijkmaker. Rust 2-2

De toeschouwers waren nauwelijks bekomen van de slotminuten van de eerste helft, of Sam Spijkers schoot OJC in de 47e minuut weer op voorsprong. 3-2. Maar in de 80e minuut was het weer raak voor Baronie 3-3, echter in dezelfde minuut nam OJC weer  een voorsprong door een fraaie treffer van debutant Tim Schoemacher 4-3.

Het leek ook de einduitslag te worden, maar in de knotsgekke extra tijd scoorde Baronie de gelijkmaker binnen 4-4. Helaas voor OJC miste Tom Pijnenburg in de allerlaatste seconde nog een uitgelezen mogelijkheid op 5-4, maar zijn schot ging net naast.Op het inmiddels kletsnatte sportpark  De Groote Wielen gingen de toeschouwers naar huis met de wetenschap dat men in ieder geval een punt is uitgelopen op de concurrentie.

Volgende UITwedstrijd: Zaterdag 11 mei 18.00 uur tegen laagvlieger Gvv Unitas in Gorinchem.

Verslag gemaakt door Henk van Beekveld