Unitas begon de wedstrijd voortvarend al na 3 minuten kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. OJC antwoordde adequaat met een doelpunt van Rob Zonneberg 1-1, maar door een eigen goal van OJC en nog een goal van Unitas werd er gerust met een 3-1 achterstand.

Na de thee leek OJC goed in de wedstrijd te zitten, Lex van Dijk scoorde uit een mooie vrije trap de aansluitingstreffer 3-2. Maar ondanks een rode kaart voor Unitas kon OJC geen potten meer breken. In de 80e minuut maakte Unitas de zorgen voor OJC nog groter en scoorde de uiteindelijk 4-2.

Door een overwinning op Unitas had OJC het voor zichzelf een stuk gemakkelijker kunnen maken en was klasse behoud bijna een zekerheid. Nu wordt komende thuiswedstrijd tegen Groene Ster een cruciaal duel.