Wil jij uniek wonen en een verschil maken in ‘s-Hertogenbosch Noord? Wij zoeken Buurtverbinders!

Er komen namelijk 10 appartementen vrij in het woonzorgcentrum De Hooghe Clock voor buurtverbinders. De Hooghe Clock ligt in een gezellige buurt in ’s-Hertogenbosch Noord, dichtbij winkels en een mooi park met een dierenweide.

Je bouwt samen met @mooiland en @vivent en de buurtverbinders aan een bruisende gemeenschap waar de volgende waarden centraal staan:  Talenten benutten,  Nieuwe vriendschappen maken,  Openstaan voor de wijk

Een buurtverbinder zet zijn of haar ervaring en talent in voor en met de andere bewoners. Of het nu gaat over goed kunnen koken of met computers omgaan, gezamenlijke activiteiten organiseren of sfeer brengen met muziek.

We organiseren op 4 juni om 19:30u een informatieavond online, meld jezelf aan als buurtverbinder via de website en we houden je op de hoogte. https://www.butterflyeffect.nl/gemeenschap/de-hooghe-clock