Na het succesvolle evenement Rieu in Vinkel gaat Harmonie ODIO uit Vinkel ook dit jaar weer een groots evenement neerzetten op 6 juli; het Muziekspektakel.

Behalve het harmonieorkest met 40 leden staat dit keer ook de slagwerkgroep op het podium met 25 leden van zowel ODIO als Union, nadat deze slagwerkgroepen onlangs zijn gaan samenwerken. Zij staan samen met geweldige zangers, zangeressen en een combo op een mega-groot podium op het Pastoor Vogelsplein in Vinkel. De presentatie ligt weer in de professionele handen van Mieke Kempenaars. De dirigenten zijn Peter-Paul van Esch en Hans van de Moosdijk.

Het programma bestaat uit allerlei muziekstijlen en beloofd een groots spektakel te worden met rock, klassiek, heroïsche filmmuziek, latin en pop. Alle spectaculaire muziek komt langs, van Rammstein tot Vivaldi, van Formule 1 tot Latin en met de nodige special effects.

Vorig jaar met Rieu in Vinkel waren alle 500 kaarten uitverkocht. Zorg dat je niet achter het net vist en bestel tijdig je tickets voor het Muziekspektakel op 6 juli.

Praktisch:

Aanvang 20.00 uur, het plein is open 19.30 uur |Openluchtconcert met zitplaatsen en sta-plaatsen, op basis van beschikbaarheid |Regenponcho’s zijn verkrijgbaar | Bar blijft geopend tijdens het concert | Tickets à € 15 zijn verkrijgbaar via www.harmonieodio.nl of met de QR code. Ook te koop in Vinkel bij de Coop en t Zijl, en in Nuland bij de Albert Heijn.