Het was al weer de 36ste zeskamp die op zaterdag 1 juni op de kalender stond waarop 32 teams hadden zich ingeschreven. Het was augustus 1987 toen de eerste zeskamp werd gehouden op Sportpark “Eikenhage”. In samenspraak met de gemeente Rosmalen en voetbalclub R.K.K.S.V. werd dit evenement toen door KPJ Rosmalen/Empel georganiseerd.

In het eerste jaar deden 11 teams mee en de teams bestonden toch hoofdzakelijk uit familie leden. De KPJ Rosmalen/Empel heeft in korte tijd een prachtig en niet meer weg te denken evenement opgebouwd, dat in de wijde omgeving een begrip werd.

De top 5 uitslag van de 36e Zeskamp in 2024 is:

Totaaluitslag  (proeven inclusief)

1. De Zwaffelaars (280 punten)
2. ‘t Nageslacht (262 punten)
3. De Keinderkupkes (247 punten)
4. Van de Loopvogels (244 punten)
5. ’t Is nie veul (235 punten)

Uitslag Playbackshow 2024

1. Emotie Promotie Team Mariah Carey & Justin Bieber – All I want for christmas
2. Nekkie aan nekkie Ancora – Wordt zeeman
3. De Keinderkupkes De Boodschappen Medley

Tekst en foto’s Ted van der Loo