Ook zondag 16 juni heeft uw Ros Radio programma Thuis In Rosmalen weer een actuele interessante inhoud.

Het Rosmalens Gilde Sint Catharina – Sint Joris organiseert 23 juni na zes jaar weer een Gildedag. Iedereen in Rosmalen heeft het Gilde wel eens van dichtbij gezien, compleet met tromgeroffel en in mooie kledij. Vaak zien we het Gilde met bijzondere gelegenheden. Maar waar bestaat een Gilde uit, wat doen deze mensen en waarom? André Colijn, deken Rentmeester van het Rosmalens Gilde, en Frans van Hirtum, deken Schrijver, komen er alles over vertellen, en over de Gildedag volgende week zelf natuurlijk.

Perron-3 staat doorgaans bol van de mooie voorstellingen en optredens. Zo is het op 21 juni opnieuw raak. Dan mogen we een optreden van Alexander Broussard tegemoet zien, piano-virtuoos en geweldig zanger, en onder andere bekend als pianist bij Najib Ahmali.

Hij zal een uitvoering van La Canzoni Italiana vertolken, met bekende stukken van onder andere Zucherro en Andrea Boccelli.

Naast de prachtige stukken verteld Alexander op zijn mooie en enthousiaste manier de verhalen uit zijn leven.

Luister aanstaande zondag van 13.00-14.00 uur naar Ros radio!   Veel luisterplezier! Presentatie: Hans Breuer  Techniek: Herman Hubers

Deze Thuis in  Rosmalen wordt uitgezonden op 16-6-2024 op Ros Radio van 13.00 tot 14.00 uur.       De Ros is te beluisteren op www.ros-radio.nl en kanaal 43 als geluid achter de Ros Kabelkrant.

Tevens opnieuw te beluisteren op ros-radio.nl – Uitzending Gemist.