Met veel enthousiasme kondigt Willem Twee muziek en beeldende kunst in ‘s-Hertogenbosch de aanstelling aan van Marcia van den Wildenberg als nieuwe directeur-bestuurder en opvolger van Henri Broeren die per 1 september met pensioen gaat. Zij heeft een indrukwekkende staat van dienst in de culturele sector en een passie voor kunst en muziek.

Marcia van den Wildenberg heeft meer dan twintig jaar ervaring in leidinggevende functies binnen culturele instellingen en uitgebreide expertise en ervaring op zowel artistiek als zakelijk gebied. Momenteel werkt zij als zakelijk directeur-bestuurder bij Stedelijk Museum Breda. Daarvoor was ze zakelijk directeur van Muziekgebouw Eindhoven en artistiek directeur bij poppodium De Vorstin in Hilversum.

De aanstelling van Marcia van den Wildenberg markeert een nieuw hoofdstuk voor de organisatie.