Afgelopen zaterdag was het muziekspektakel van Odio in hartje Vinkel. Helaas zorgde harde wind er voor dat het zeil van het podium afwaaide en omdat ‘s avonds ook nog het Nederlands elftal moest voetballen tegen Turkije moesten vele handen alles omzetten om ‘s avonds om 20.00 uur te kunnen starten.

Zo’n 300 bezoekers hadden ondanks de kou en het late programa toch een prachtige avond, de winst van de voetballers maakte veel goed. Harmonie Odio en de volgende artiesten kwamen optreden: dirigent Peter Paul van Esch, Hans vd Moosdijk, Souplesse sport#dance, Mieke Kempenaars als artieste en presentatrice. Zang was er van Kaylee Rijkers, Lars van Bokhoven en Ton vd Veerdonk. Accordeon Wilhelm vd Wijgert, gitaar Timo Somers.

Rond 00.15 uur was het programma afgelopen, ondanks de weersomstandigheden kan Vinkel weer terug kijken op een prachtig programma.

Tekst en foto’s:  Ad Leeyen