Over een paar weken is het weer zover: de 48e editie van de SJV KinderVakantieWeek vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Dit jaar is extra bijzonder omdat we de start vieren van ons 50-jarig jubileum met het thema: SJV is goud! Bij de start van de komende KinderVakantieWeek begint het feest, dat het hele seizoen 2024-2025 duurt. Bekende activiteiten uit de rijke SJV-historie worden in een nieuw gouden jasje gegoten. Er staat een aantal nieuwe activiteiten op het programma, zoals een Obstacle Run en een unieke SJV-voorstelling in Perron-3.  Als kers op de taart lanceren we op maandag 12 augustus bij de opening van de KinderVakantieWeek een knallend jubileumlied.

KinderVakantieWeek

De SJV KinderVakantieWeek is een begrip in Rosmalen en omstreken, een week waarin alle basisschoolkinderen in Rosmalen een onvergetelijke tijd kunnen beleven. Het evenement, dat al sinds 1971 wordt georganiseerd, biedt kinderen een unieke gelegenheid om tijdens de zomervakantie deel te nemen aan een scala van avontuurlijke, sportieve, sociale en creatieve activiteiten. Het doel is om basisschoolkinderen van verschillende leeftijden en achtergronden samen te brengen, zodat ze nieuwe vrienden maken, samen actief bezig zijn en veel plezier hebben.

Met activiteiten en spannende uitdagingen zoals hutten bouwen, een beroependag speciaal dit jubileum, en een echte wipe-out met hoge glijbanen biedt de KinderVakantieWeek iets leuks voor iedereen en is een geweldige afsluiter van de zomervakantie! Na de feestelijke opening van het jubileumjaar zullen er gedurende het gehele jaar veel leuke activiteiten georganiseerd worden die zowel vernieuwend zijn als herinneringen opgehaald aan de afgelopen 50 jaar.

SJV is goud

Dit jaar markeert een speciale mijlpaal voor SJV Rosmalen: de viering van ons gouden 50-jarig jubileum. Aan het einde van de KinderVakantieWeek geven we de aftrap voor ons jubileumjaar met een grootse reünie voor alle vrijwilligers die in de afgelopen halve eeuw hebben bijgedragen aan het succes van SJV.

Up tempo jubileumlied

Om deze feestelijke gelegenheid extra glans te geven in de belevingswereld van deze tijd, hebben we een up tempo jubileumlied opgenomen in een happy hardcore stijl dat met de titel “Jij bent goud!” zodat het nummer door iedereen en langer hard meegezonden kan worden. Bij SJV Rosmalen laten we kinderen graag bewegen. We stimuleren hen dit jaar om lekker te dansen op het nummer door zelf via Youtube een danstutorial te kijken om een eenvoudige choreografie te leren op het refrein.

Het lied is binnenkort beschikbaar op Spotify.