Succes hebben is een kunst maar succes houden?? Daarom heeft De Bossche Komeedie een aantal plannen ontwikkeld die, met het oog op de toekomst, borg zouden moeten staan voor het in stand houden van Bosch’ Komisch Dialect Theater.

HET BOSSCHE KOMEEDIE TOP PLAN (Talent Ontwikkeling Programma)

De schitterende succesproductie “Van Kathedraal Naar Theatertempel” heeft een zeer grote impact gehad op ons als organisatie als op onze spelersgroep en op al onze medewerkers achter de schermen. Dit heeft ons doen besluiten om onze reguliere najaarsproductie te verplaatsen naar maart/april 2025.

Dit geeft ons tijd en ruimte om te investeren in de toekomst en te werken aan andere belangrijke doelstellingen van De Bossche Komeedie, namelijk, Talentscouting, Theaterworkshops en Dialecttraining. Daarom starten wij in september 2024 met ons  (TOP) Talent Ontwikkeling Programma.

Op 8 maandagavonden (te beginnen op 23 september) van 20:00 tot 22:30 uur in onze Kiet, geeft regisseur Jan Grosfeld, theaterworkshops en speltrainingen waarin veel aspecten van acteren, comedyspelen aan bod komen.

En er is nog een extra avondtraining Bosch’ dialect. (info daarover op een later moment)

Uiteindelijk zal dit moeten resulteren in een heuse cafétheaterproductie in oktober 2025. Deze cursus is voornamelijk bedoeld voor het ontdekken en het ontwikkelen van nieuw Bosch’ Komeedie Talent.  Bent u geïnteresseerd?

Meld u dan aan via:  info@debosschekomeedie.nl 

Cursusbijdrage is E 80,00 p.p. voor de gehele cursus. Voor deze cursus is er plaats voor maximaal 10 cursisten. Dus aarzel niet u op te geven of geef deze informatie door aan iedereen van wie u denkt dat er interesse is.