Kunstliefhebbers en geïnteresseerden opgelet! Van 28 augustus tot en met 26 oktober heeft Het Bossche Palet de eer om hun jaarlijkse ledententoonstelling te presenteren in de Bibliotheek Rosmalen, gelegen aan de Hoff van Hollantlaan 1. Deze expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het Bossche Palet is een vereniging van gepassioneerde amateurkunstenaars die sinds 1975 een podium biedt voor creativiteit en expressie. Tijdens wekelijkse bijeenkomsten werken de leden onder deskundige begeleiding aan diverse schilder- en tekentechnieken. Dit resulteert in een rijke variëteit aan kunstwerken die te bewonderen zijn in de bibliotheek van Rosmalen.

De expositie wordt op zaterdag 31 augustus geopend om 15.00 uur. Tijdens dat moment zijn alle belangstellenden van harte welkom om de kunstwerken te bewonderen en in gesprek te gaan met de kunstenaars.

Over Het Bossche Palet

Het Bossche Palet is een vereniging voor amateurkunstenaars uit de regio ‘s-Hertogenbosch die zich richt op het bevorderen van tekenen en schilderen. De vereniging biedt een platform voor kunstliefhebbers om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun werk te delen met anderen. Voor meer informatie over de vereniging en de expositie kunt u terecht op de website: www.hetbosschepalet.nl.

Kom langs en laat u inspireren door de creativiteit en talent van de leden van Het Bossche Palet!