Al negenennegentig keer kwam er een enthousiaste groep ouderen samen in het Theatercafé van De Lievekamp om uit volle borst mee te zingen met iedere keer weer een andere artiest. Van carnavalskrakers tot smartlappen, van klassiekers van Nederlandse bodem tot internationale folk, elke tweede woensdag van de maand kwam er van alles voorbij. Op woensdag 11 september viert Theater van de Stad een jublileum met het honderdste meezingconcert!

Een meezingconcert staat garant voor een muzikale ochtend uit – en dat dus al bijna honderd keer. De meezingconcert-veteranen van het Golden Oldies Duo komen optreden en deze keer bevat hun optreden een speciale twist! Tot en met 1 september verzamelt het theater stemmen op de favoriete nummers van Meezingconcertgangers om van het jubileumoptreden een waar greatest-hits-festijn te maken. Theater van de Stad kijkt met trots terug op bijna honderd geslaagde edities en zet met deze feesteditie alle meezingers en artiesten nog eens extra in het zonnetje. Het jubileumfeest op 11 september luidt met een muzikale knal een nieuw seizoen meezingconcerten in! Dan blijft het nu alleen nog maar de vraag of Sierra Madre of Engelbewaarder op nummer één op de stemlijst komt.

Honderd edities enthousiaste zangers
Het meezingconcert is iedere maand een uitverkocht concept. Veel bezoekers zongen vroeger zelf ook bij een koor, maar ervaren dat nu als te veel of te zwaar. Maar bij een meezingconcert kunnen ze toch heerlijk ongedwongen samen muziek maken, zingen en genieten. Lokale koren en artiesten houden het programma divers en uitdagend door naast de gebruikelijke favorieten ook luisterliedjes, klassiekere nummers en soms zelfs muziek in andere talen te laten horen. Zo worden ook bezoekers die al tientallen edities lang iedere maand komen telkens weer verrast.

Kaartverkoop en stemmen
Toegangskaarten voor de jubileumeditie van het meezingconcert op woensdag 11 september om 10.30 uur in het Theatercafé van De Lievekamp, zijn voor € 5,00 te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 66 76 76.

Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete nummer door het formulier op de website in te vullen, een stemkaart in te vullen bij de Theaterkassa of een mailtje te sturen naar theatervandestad@lievekamp.nl.