Met de oprichting van coöperatie Brabantstroom kunnen huurders in geselecteerde postcodegebieden profiteren van voordelige zonnestroom. De coöperatie gaat lokaal energie opwekken op de Graafsebaan te Rosmalen. De coöperatie telt al meer dan 100 leden!

Huurders die ook mee willen doen kunnen zich aanmelden via www.onzebrabantstroom.nl.

Zonnestroom tegen een gereduceerd tarief

De zonnepanelen worden ondergebracht in de coöperatie. Het financiële voordeel van de opgewekte zonnestroom wordt onder de leden verdeeld. De opgewekte groene stroom wordt namelijk tegen een voordelig tarief aan haar leden geleverd. Hierdoor verlagen de leden hun elektriciteitsrekening en werken ze mee aan een duurzamer ‘s-Hertogenbosch.

Meer dan 100 leden en groeiend

Sinds de start van de ledenwerving hebben al 100 leden zich aangemeld om voordelige, groene stroom te krijgen. Wat zijn de voordelen? Als lid van coöperatie Brabantstroom kunt u flink besparen op uw energierekening. Daarnaast krijgt u voordelige, groene stroom bij u uit de buurt, rechtstreeks van het zonnepark op de Graafsebaan. En het kost u eenmalig slechts €1,- inschrijfgeld (ter controle van uw gegevens). Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.

Voor in de agenda

Er worden twee informatiebijeenkomsten georganiseerd voor geïnteresseerden:

Maandag 28 oktober      Sociaal Cultureel Centrum De Stolp, Rijnstraat 497, 5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Dinsdag 29 oktober         De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen

Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan via www.onzebrabantstroom.nl/informatie-bijeenkomsten/  

Geef een reactie