Nieuws

Zonnige aankomst Sinterklaas in Rosmalen

Zondag 24 november was het intocht van Sinterklaas in Rosmalen. Lang voordat de Sint aankwam werden de vele kinderen en ouders al voorverwarmd met Pieten op het podium op de Driesprong die allerlei dansjes uitvoerden en een Piet die de spanning goed wist op te bouwen. Rond 2 uur kwam de Goedheiligman te paard met een heel gezelschap Pieten aan en werd verwelkomd door burgemeester Mikkers. Het werd een gezellige middag met veel dans en muziek. De kinderen konden ook gratis popcorn halen. Het was fantastisch weer en de hele Driesprong stond dan ook vol ouders en kinderen die. zoals Piet beloofde, vanavond allemaal hun schoen mochten zetten. En met een beetje geluk staat die er morgen nog om met Toon Hermans te spreken.

tekst en foto’s: Karel Goossens