Nieuws

“ROSMALEN” stond centraal bij RVC

Iedereen die maar iets met Rosmalen te maken had vanuit o.a. een vereniging, onderneming, stichting en/of werk, was van harte welkom op dinsdag 26 november op de bijeenkomst van het Rosmalense Verenigingen Contact (RVC) dat plaats vond in het wijkgebouw van De HEVO.

Er werden belangrijke thema’s aan de orde gesteld en de gemeente is op zoek naar toekomstdromen en richt zich op de toekomst van Rosmalen als onderdeel van de gemeente, vandaar dat burgemeester Jack Mikkers aan de inwoners vroeg om mee te denken over de toekomst van Rosmalen.

Tijdens deze druk bezochte bijeenkomst werd door burgemeester Mikkers de jeugdvrijwilliger van het jaar(tot 18 jr.) bekend gemaakt:

Jippe van der Heiden voor zijn inzet bij JOV-Flipper – bij 2Stage – in de parochie en op school waar hij o.a. veel tijd steekt in het helpen en perfectioneren van de school musical.

En Corrianne Schijvens van Hassel werd de vrijwilliger van het jaar voor haar grote inzet voor de Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval (PR en secretariaat, carnavalskrant en organisatie 55 jarig bestaan Rosmalens carnaval), trombonist/publiciteit bij Full Stage Collective en fotograaf/correspondent van weekblad De Rosbode.

Tekst en foto’s Ted van der Loo
Meerdere foto’s zie www.thuisinhetnieuws.nl