Nieuws

Welcome to Satisfaction en het Rode Kruis Huis

Er is veel belangstelling voor Welcome to Satisfaction op 11 januari 2020. Behalve dat Satisfaction Rosmalen dat evenement organiseert is de stichting ook betrokken bij de organisatie van de Radio3FM actie Serious Request Life Line voor het Rode Kruis, waar flink wat mensen in Rosmalen zich voor inzetten.

Daarom doneert Satisfaction van elk kaartje dat bij de voorverkoop op zondag 15 december, – van 15.00 tot 19.00 uur in De Kentering – wordt verkocht, één euro aan het Rode Kruis om te helpen bij hun strijd tegen mensenhandel.

Op vrijdagmiddag 20 december is er op het plein van De Driesprong in Rosmalen een mooi amusementsprogramma en laten vier jongeren zich voor 48 uur opsluiten in het Rode Kruis Huis op de hoek Raadhuisstraat/ Dorpsstraat. Iedereen is daar welkom, zeker als je ook een donatie wilt doen voor de strijd tegen mensenhandel.