Nieuws

Recreatief Poker Toernooi in De Kentering

Op zondag 16 februari 2020 kun je in de Kentering in Rosmalen aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 16:00 en zal tot ongeveer 21:00 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is hier sinds het vierde seizoen te gast en komen hier sindsdien elk jaar weer graag terug. Gemiddeld doen er aan onze voorrondes in Rosmalen zo’n 100 deelnemers mee.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen.

Toernooipagina: www.pokeren.nl/pokertoernooien/rosmalen/
Evenementenpagina: www.facebook.com/events/1247976258923398/