Nieuws

BRABANTS PROVINCIEHUIS TE BEZICHTIGEN TIJDENS OPEN MONUMENTENDAGEN 14 EN 15 SEPTEMBER.

De Atoomkelder bezoeken of genieten van het uitzicht over Brabant vanaf de 23ste verdieping op 103 meter hoogte van het Provinciehuis? Dat kan tijdens de Open MonumentenDagen op 14 en 15 september van 10.00 tot 17.00 uur. Het Brabantse provinciehuis kwam in 1971 gereed.

Programma

Het thema van de Open Monumentendag is ‘plekken van plezier’. In de Bois-le-Duczaal wordt het thema uitgewerkt en kunnen jong en oud zich amuseren met de spelletjes die vroeger gespeeld werden.

75 Jaar VRIJHEID

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Brabant en nadien Nederland bevrijd werd. Dat staat centraal bij Brabant Remembers. De bijzondere tentoonstelling STILLEVEN laat met korte films en foto’s de periode 1939-1945 herleven.