Nieuws

Win kaarten voor spectaculaire ijsshow in Autotron!

Het showbizzkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda begeven zich binnenkort op glad ijs. De musicalsterren doen namelijk mee aan de grote Sinterklaas-schaatsshow Sint on Ice. Een spectaculaire show die drie dagen te zien is met zeven voorstellingen.

Sint on Ice is te zien op 22, 23 en 24 november te zien in het Autotron in Rosmalen. Naast Sint en de Pieten hebben Jim Bakkum en Bettina Holwerda een rol in de voorstelling. Voor kaarten en informatie www.sintonice.nl.

Lezers van deze krant maken kans op setjes van 4 kaarten voor deze voorstelling. Wilt u winnen? Mail dan naar redactie of redactie

In Sint on Ice zijn Jim en Bettina de presentatoren maar uiteraard wordt er ook gezongen. "Ik speel dat ik niet kan schaatsen. Dat komt goed uit want dat kan ik ook helemaal niet zo goed", lacht Jim. Volgens Jim wordt Sint on Ice één groot feest. "De pieten doen stunts op het ijs en dat is natuurlijk heel spectaculair en natuurlijk komen de leukste Sinterklaasliedjes voorbij. Het wordt echt een feestje".