Voor woningzoekenden die in Noordoost-Brabant en Gennep staan ingeschreven voor een sociale huurwoning, gaat er binnenkort iets veranderen. Vanaf 15 mei 2024 zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in deze regio te vinden op één website: thuispoort.nl. Thuispoort is een samenwerking van acht woningcorporaties: Area, BrabantWonen, Charlote van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij, Woonveste en Zayaz.

Mensen die nu ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal, Ons Huiz,

Mooiland of Charlote van Beuningen, nemen hun inschrijftijd mee. Staat iemand bij meer websites ingeschreven, dan blijft de langste inschrijftijd staan. 15 mei gaat de nieuwe website live. Alle woningzoekenden krijgen dan vanzelf bericht over hoe ze hun inschrijving bij Thuispoort kunnen activeren. Inschrijven en verlengen bij Thuispoort is gratis.

Meer informatie op www.thuispoort.nl