Voor inwoners van ‘s-Hertogenbosch is dit de laatste kans om zich als eerste in te schrijven voor deelname aan het Zonnepark Graafsebaan in de stad. Naar verwachting start de bouw van het zonnepark in het tweede kwartaal van 2024. Dit project, geleid door coöperatie Brabantstroom, zal met maar liefst 15.040 zonnepanelen duurzame energie opwekken, een mooi voorbeeld van duurzaamheid en sociale betrokkenheid. Als omwonenden krijgt u de unieke kans om als eerste te investeren. Via ZonnepanelenDelen kunt u een bedrag naar keuze investeren en zo bijdragen aan de realisatie van dit zonnepark. Wees er snel bij, want de inschrijvingen gaan binnenkort van start!

Lokale betrokkenheid

Door focus op lokale betrokkenheid, krijgen inwoners van ’s-Hertogenbosch als eerste de kans om te investeren in dit project en zo bij te dragen aan een groenere toekomst. Inwoners die geïnteresseerd zijn te investeren in Zonnepark Graafsebaan kunnen hierom nu alvast een vrijblijvende voorinschrijving doen via zonnepanelendelen.nl/brabantstroom. Door deel te nemen aan de obligatielening van het zonnepark, kunt u een verwacht rendement van 7% behalen en tegelijkertijd bijdragen aan de sociale verduurzaming van de stad.

Over coöperatie Brabantstroom

Het Zonnepark, gelegen aan de Graafsebaan in Rosmalen, is niet alleen gericht op het opwekken van groene energie, maar streeft er ook naar om deze energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor lokale bewoners. Sociale huurders kunnen tot wel €250,- per jaar besparen op hun energierekening door lid te worden van de coöperatie. Voor meer informatie over coöperatie Brabantstroom, bezoek onze website www.onzebrabantstroom.nl.