Om klokslag 19.00 uur begon DJ Herman Hubers met zijn Carnavals Top 55 en hoopte rond de klok van 24.00 uur de lijst met 55 toppers uit het verleden en heden te hebben gedraaid met op de eerste plaats: John de Bever met zijn hit: Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht.
In samenwerking met Suzanne van Pinxteren en Wilma Bakker van CV De Likkebaerden heeft Herman alle ingeleverde stembiljetten bij elkaar genomen en uiteindelijk is er een zeer bijzondere Top 55 ontstaan met bijvoorbeeld op plaats 30 van Toon Hermans het nummer Mien, waar is mijn feestneus uit 1968 als oudste nummer en op plaats 11 van Stef Ekkel & René Karst het nummer: Liever te dik in de kist uit 2018, wat nog vers in het geheugen ligt.
De tijden van de oude Blauwe zaal met “Tedje’s Blue Bar” borrelde weer op, daar er ook diverse oud gedienden die die goeie oude tijd hebben meegemaakt aanwezig waren.
De zaal was bijzonder mooi versierd en aangekleed met dank aan Hans Eijkemans die een volle doos met singeltjes had gevonden en deze had aangeboden, waarvoor hij hartelijk werd bedankt.