Voor de bijna zeventig leden van het belcantokoor LAETI CANTANDO is de weg naar Den Durpsherd in Berlicum een vertrouwde route. Ook al komen veel van de zangers en zangeressen uit een wijde regio, veel uit Rosmalen, maar ook van boven de rivieren, de wekelijkse repetitie is in Berlicum.

Den Durpsherd is op zondag 14 april dus bijna vanzelfsprekend de plaats waar het koor het grote lenteconcert uitvoert. Bas Jop van Gennip en de tenor Nick van Kuipers brengen het beroemde duet uit de Parelvissers van Bizet terwijl de Berlicumse sopraan Franka van Dommelen prachtige solo’s zingt uit het Voyagers Chorus van Mozart en uit Trionfi d’Amore van Von Gluck.

Het hele concert staat onder leiding van Annemieke Kamphuis, de piano is voor Toon Bierman en de presentatie voor Dick Ramler.
Het programma begint om 14.00 uur in Den Durpsherd in Berlicum.
Kaarten zijn te koop via www.durpsherd.nl.